Team Together

Team Together е курс в шест нива.

Team Together е обсипана с ярки идеи, които да вдъхновят ученици и учители! Този шестстепенен курс дава увереност на децата да учат английски и прави уроците радост за учителите. Английският език се представя чрез забавни истории, които ученици ще обожават и практикуват с фантастични песни и занимания, превръщайки процеса на обучение в наслада. Ключовият език непрекъснато се преразглежда и обновява, което помага да се изгради доверието на децата, а фокусът върху комуникативните дейности гарантира, че децата използват езика, който са научили, в забавен контекст без затруднения. Любимите на семейството популярни звезди ще зарадват младите обучаващи се, докато широката гама от допълнителни материали предоставя на учителя всички допълнителни дейности, от които се нуждаят.

За най-малките ученици

  • Говорене
  • Слушане
  • Забавления
  • Игри

Wider World в пет курсови нива

  • Wider World Starter
  • Wider World 1
  • Wider World 2
  • Wider World 3
  • Wider World 4

Wider World - за ученици от ІІІ до VІІ клас

Wider World е съвременна, иновативна, лесна за употреба система на четири нива, която отразява живота и опита на съвременните тийнейджъри. Wider World стимулира ученето и разширява хоризонтите на учениците чрез уроци, в които те които участват, както интелектуално, така и емоционално.

Wider World предполага, че различните ученици имат различни стилове на учене. Курсът предлага голямо разнообразие от упражнения, за да се приложат различни подходи към обучението. Учениците ще оценят характерните цветни снимки, атрактивния дизайн, приложените диалози и текстове в учебника и езиковите задачи в Motivator.

Wider World има ясен и недвусмислен подход. Курсът е подходящ за широк кръг ученици и стилове на преподаване. Учебната програма съдържа балансиран микс от граматика, лексика и комуникативни дейности, с цялостна практика на уменията на четене, писане, слушане и говорене.

Gold Experience за ученици от 8 до 12 клас

Gold Experience е ангажиращ курс, който подготвя учениците от горен курс за изпитите в Кеймбридж, като същевременно изгражда постоянни езикови и реални умения.

Второто издание на Gold Experience покрива нивата до C1 Advanced.

Вижте предстоящите ни курсове!

Вижте цялата ни програма на всички курсове - езикови и професионални, които предстоят да започнат.

Изпратете ни документ за превод

Натиснете тук и попълнете нашата форма за да ни изпратите директно документ за превод. Ние ще се свържем с вас за доуточняване на детайли.

Свържете се с нас

Използвайте един от начините за контакт с нас - изпратете ни запитване, свържете се директно на стационарните телефони или ни изпратете емайл!