Електронно обучение E-learning

Електронното обучение е съвременен начин за усвояване на знания. За  подготовката и провеждането му се използват информационни и комуникационни технологии в Интернет. Това обучение може да бъде приложено в присъствена, дистанционна (онлайн) или смесена форма. Електронното обучение е отговор на нуждите на съвременния обучаем от гъвкаво обучение, достъпно по всяко време и от всяко място. Предимствата са свързани с намаляване на разходите за предвижване, обучение от дома или работното място, възможност за многократно повтаряне на уроци и упражнения , преодоляване на смущението от колеги и преподаватели. Електронното обучение отваря врата за достигане на знания до хора с ограничена подвижност или други здравословни проблеми.

В отговор на изискванията на своите клиенти и наложените условия от епидемични ситуации ЕВРО-АЛИАНС използва система за електронно обучение на издателство Pearson, системата Google Classroom и други утвърдени платформи за електронна комуникация.


Вижте предстоящите ни курсове!

Вижте цялата ни програма на всички курсове - езикови и професионални, които предстоят да започнат.

Изпратете ни документ за превод

Натиснете тук и попълнете нашата форма за да ни изпратите директно документ за превод. Ние ще се свържем с вас за доуточняване на детайли.

Свържете се с нас

Използвайте един от начините за контакт с нас - изпратете ни запитване, свържете се директно на стационарните телефони или ни изпратете емайл!