ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРИСЪСТВЕНИ ЗАНЯТИЯ ОТ 22 ДО 31 МАРТ

Уважаеми родители, скъпи деца, от 22 март 2021 езиков център Евро-Алианс преминава на онлайн обучение за всички ученици от офисите Пловдив и Стара Загора. Решението е във връзка със заповед РД-01-173 на Министерство на здравеопазването от 18 март 2021. Преминаването на онлайн занятия ще бъде до 31 март 2021 или до публикуване на нова заповед.

За групите в Пловдив:

Тази събота -  20.03.2021 групите, които ще провеждат редовни по график присъствени занятия в Пловдив са от Втори (ниво Р2), Трети (ниво Р3) и Четвърти (ниво Р4) клас.

Групите от Пети (ниво S1) до Дванадесети клас (ниво С1) остават на онлайн форма на обучение.

Учениците, които имат здравословни проблеми или са под карантина и не могат да участват в присъствените занятия, ще могат да се включват онлайн.

ВАЖНО! Групата от ниво Р1 (първи клас) временно прекратява занятията си до края на месец март. Тази група е планирано да провежда занатия в два дни от месец април (понеделник и сряда) след отпадане на карантината, с цел да усвои пълния хорариум от учебната програма до средата на месец юни 2021.

Офисът в Пловдив от 22 март ще работи с намалено работно време, само в делнични дни от 9.00 до 17.00 ч.

 

За групите в Стара Загора:

Тази събота -  20.03.2021 групите, които ще провеждат присъствени занятия ще бъдат информирани лично.


НОСЕНЕТО НА МАСКА И СПАЗВАНЕТО НА ХИГИЕНА И ДИСТАНЦИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПРИСЪСТВЕНИТЕ ЗАНЯТИЯ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !
ПАЗЕТЕ ВАШИТЕ БЛИЗКИ, СЪУЧЕНИЦИ И ПРЕПОДАВАТЕЛИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ !

Вижте предстоящите ни курсове!

Вижте цялата ни програма на всички курсове - езикови и професионални, които предстоят да започнат.

Изпратете ни документ за превод

Натиснете тук и попълнете нашата форма за да ни изпратите директно документ за превод. Ние ще се свържем с вас за доуточняване на детайли.

Свържете се с нас

Използвайте един от начините за контакт с нас - изпратете ни запитване, свържете се директно на стационарните телефони или ни изпратете емайл!