ПРЕМИНАВАНЕ НА ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ ЗА 5-ТИ ДО 12-ТИ КЛАС

Уважаеми родители, скъпи деца, от 15 март 2021 езиков център Евро-Алианс преминава на онлайн обучение за учениците от нива S1, S2, S3, В2, и В2+ (5-ти до 12-ти клас). Решението е във връзка със заповед РД-20-36 на Областния кризисен щаб към Областен управител на област Пловдив.

Тази събота - 13.03.2021 всички групи ще имат редовни присъствени занятия, с изключение на групите от ниво В2 - те ще проведат занятията си онлайн.

От 15 март 2021 (понеделник) групите от нива Р1, Р2, Р3 и Р4 (от 1-ви до 4-ти клас) продължават занятията си присъствено до второ нареждане.

Групите от нива S1, S2, S3, В2, и В2+(С1) преминават на дистанционна онлайн форма от 15 март до 26 март 2021, включително.

Учениците, които имат здравословни проблеми или са под карантина и не могат да участват в присъствените занятия, ще могат да се включват онлайн. Графиците за провеждане на занятията се запазват същите, както досега.

НОСЕНЕТО НА МАСКА И СПАЗВАНЕТО НА ХИГИЕНА И ДИСТАНЦИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПРИСЪСТВЕНИТЕ ЗАНЯТИЯ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !

ПАЗЕТЕ ВАШИТЕ БЛИЗКИ, СЪУЧЕНИЦИ И ПРЕПОДАВАТЕЛИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ !

Вижте предстоящите ни курсове!

Вижте цялата ни програма на всички курсове - езикови и професионални, които предстоят да започнат.

Изпратете ни документ за превод

Натиснете тук и попълнете нашата форма за да ни изпратите директно документ за превод. Ние ще се свържем с вас за доуточняване на детайли.

Свържете се с нас

Използвайте един от начините за контакт с нас - изпратете ни запитване, свържете се директно на стационарните телефони или ни изпратете емайл!