ЗА РОДИТЕЛИ НА УЧЕНИЦИ

Уважаеми родители, във връзка с преминаването в онлайн форма на обучение на езиков център Евро-Алианс до срока на заповедта на министъра на здравеопазването, молим за съдействие по включването на обучаемите, чрез потвърждаване на email адрес на ученик.

За да включим обучаем в групите за онлайн обучение ни е необходим валиден e-mail адрес, с който обучаемия ще участва в групата. Препоръчително е адреса да е в Google (gmail).

Ако вече имате създаден gmail можете да включите ученика с него. Не могат да се ползват адресите, с които учениците влизат в системите за онлайн обучение на държавни училища.

Моля, попълнете внимателно формуляр от тук ФОРМУЛЯР

Ако вече сте ни предоставили email адрес и ученикът е приел поканата за включване в група, не е необходимо да попълвате формуляра.

За дистанционното обучение ще се ползва Google Classroom, както и платформата на издателство Pearson за допълнителни обучителни ресурси.

ЕВРО-АЛИАНС ООД СПАЗВА РАЗПОРЕДБИТЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ КОМПЕТЕНТНИ ОРГАНИ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ОГРАНИЧИТЕЛНИ И САНИТАРНИ МЕРКИ ВЪВ ВРЪЗКА С РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА КОРОНА ВИРУСА.

БЛАГОДАРИМ, ЗА ВАШЕТО СЪДЕЙСТВИЕ ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ !

Вижте предстоящите ни курсове!

Вижте цялата ни програма на всички курсове - езикови и професионални, които предстоят да започнат.

Изпратете ни документ за превод

Натиснете тук и попълнете нашата форма за да ни изпратите директно документ за превод. Ние ще се свържем с вас за доуточняване на детайли.

Свържете се с нас

Използвайте един от начините за контакт с нас - изпратете ни запитване, свържете се директно на стационарните телефони или ни изпратете емайл!