БЕЗПЛАТНИ ОПРЕСНИТЕЛНИ ЗАНЯТИЯ 2020

Уважаеми родители и ученици, езиков център Евро-Алианс е в процес на подготовка за стартиране на учебната 2020/2021 година.
Учебната година стартира официално на 1 октомври в присъствена форма (ако до тогава няма извънредна промяна в държавните наредби във връзка с коронавируса).

След 15 септември в езиковия център ще започнат по график безплатните опреснителни занятия за всички записани ученици. Родителите ще бъдат информирани лично за графика на опреснителните занятия. Опреснителни занятия няма да има само за записаните деца от ниво Р1 (първи клас) и за сертификатно ниво (FCE/CAE).

По време на опреснителните занятия новите ученици могат да направят безплатен тест за определяне на входно ниво.

Опреснителни занятия в Пловдив:

За съботните групи - на 19 и 26 септември от 9,00 или от 13,00ч.

За седмичните групи:

с график - понеделник и сряда - на 21, 23, 28 и 30 септември от 17:30 часа.

с график - вторник и четвъртък - на 17,24,29 септември и 1 октомври от 17:30 часа.

За всички ученици, които ще присъстват на опреснителните занятия е необходимо да се попълни от родител Декларация за информирано съгласие (във връзка с COVID-19) и да се запознаят с вътрешните правила за предпазване от корона вирус.

ПРОДЪЛЖАВА ЗАПИСВАНЕТО НА УЧЕНИЦИ ЗА НОВАТА 2020/2021 УЧЕБНА ГОДИНА В ЕВРО-АЛИАНС .

Вижте предстоящите ни курсове!

Вижте цялата ни програма на всички курсове - езикови и професионални, които предстоят да започнат.

Изпратете ни документ за превод

Натиснете тук и попълнете нашата форма за да ни изпратите директно документ за превод. Ние ще се свържем с вас за доуточняване на детайли.

Свържете се с нас

Използвайте един от начините за контакт с нас - изпратете ни запитване, свържете се директно на стационарните телефони или ни изпратете емайл!