ПОДНОВЯВАНЕ НА ПРИСЪСТВЕНИ ЗАНЯТИЯ ЗА ДЕЦА

Уважаеми родители и ученици, езиков център Евро-Алианс подновява учебните присъствени занятия за записани в учебната 2019/2020 година ученици.


ОТ 8 ЮНИ 2020 УЧЕБНИТЕ ЗАНЯТИЯ СЕ ПОДНОВЯВАТ ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОТ НИВА Р2 И Р3 (ВТОРИ И ТРЕТИ КЛАС). Занятията ще завършат на 26 юни 2020.

ОТ 15 ЮНИ 2020 УЧЕБНИТЕ ЗАНЯТИЯ СЕ ПОДНОВЯВАТ ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОТ НИВА Р4, S1, S2 И S3 (ОТ 4 ДО 7 КЛАС). Занятията ще завършат на 3 юли 2020.

В ЗАНЯТИЯТА ЩЕ СЕ УСВОЯВА МАТЕРИАЛ ОТ УЧЕБНАТА ПРОГРАМА, КОИТО ИЗИСКВА ПРИСЪСТВЕНО РАЗГЛЕЖДАНЕ И ОБЯСНЕНИЕ.

ГРАФИКЪТ НА ГРУПИТЕ ЩЕ БЪДЕ ВСЕКИ ДЕН ПО 3 УЧЕБНИ ЧАСА. (без събота и неделя)

РОДИТЕЛИТЕ МОГАТ ДА СЕ ИНФОРМИРАТ ЗА ГРАФИКА НА ЗАНЯТИЯТА ЗА ДЕН И ЧАС ОТ ОФИСА И ДА ПОТВЪРДЯТ УЧАСТИЕТО НА УЧЕНИКА В ПРИСЪСТВЕНИТЕ ЗАНЯТИЯ.


ВСИЧКИ РОДИТЕЛИ НА ДЕЦА, КОИТО ЩЕ УЧАСТВАТ В ПРИСЪСТВЕНОТО ОБУЧЕНИЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ПОПЪЛНЯТ ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ИНФОРМИРАНО СЪГЛАСИЕ, С КОЯТО УДОСТОВЕРЯВАТ, ЧЕ СА СЪГЛАСНИ ДА СПАЗВАТ ОБЩИТЕ ПРАВИЛА ЗА ПРОТИВОЕПИДЕМИЧЕН КОНТРОЛ И ВЪТРЕШНИТЕ ПРАВИЛА НА ЕЗИКОВИЯ ЦЕНТЪР.

СВАЛИ :

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ИНФОРМИРАНО СЪГЛАСИЕ ОТ РОДИТЕЛ

ВЪТРЕШНИ ПРАВИЛА В ПЕРИОДА НА ИЗВЪНРЕДНА ЕПИДЕМИЧНА ОБСТАНОВКА

Вижте предстоящите ни курсове!

Вижте цялата ни програма на всички курсове - езикови и професионални, които предстоят да започнат.

Изпратете ни документ за превод

Натиснете тук и попълнете нашата форма за да ни изпратите директно документ за превод. Ние ще се свържем с вас за доуточняване на детайли.

Свържете се с нас

Използвайте един от начините за контакт с нас - изпратете ни запитване, свържете се директно на стационарните телефони или ни изпратете емайл!