СТАРТ НА ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ В ЕВРО-АЛИАНС

Уважаеми родители, ученици и колеги,

От 28.03.2020 (събота) всички групи ученици в Пловдив и Стара Загора, с които е уговорено и потвърдено от родителите продължаване на обучението в онлайн форма, ще имат дистанционни занятия до отпадане на извънредното положение или забраната за групови събирания. Единствено учениците от 1 клас (ниво Р1) няма да провеждат онлайн обучение, поради възрастта си и броя на оставащите часове от тяхната програма.

В случай, че ученик не е включен в онлайн форма на обучение със своята група, поради някаква причина, то този ученик може да се включи в друга група от същото ниво, която ще провежда онлайн занятия. За контакт, моля, свържете се с мобилните телефони на офисите в Пловдив или Стара Загора.

Ръководството на Евро-Алианс изпълнява действия и полага усилия за пълно усвояване на хорариума и постигане целите по учебната програма от всеки ученик в езиковия център, независимо от формата на обучение. При условие, че до края на месец май и след приключване на карантината има останали неусвоени часове от учениците, то ще бъдат организирани занятия в месеците юни, юли и/или септември, съобразно възможностите и евентуална промяна в учебната година от МОН.

Надаваме се, на разбиране и подкрепа от страна на родителите за осигуряване на ефективна комуникация с учениците по време на онлайн занятията.

Ръководството на Евро-Алианс, благодари на преподавателите за организацията и положените усилия за стартиране на дистанционна форма на обучение и информиране на всички ученици в неочакваната карантинна обстановка.

ЩЕ СЕ СПРАВИМ ЗАЕДНО !

ОСТАНЕТЕ ВКЪЩИ ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ !

 

 

 

Вижте предстоящите ни курсове!

Вижте цялата ни програма на всички курсове - езикови и професионални, които предстоят да започнат.

Изпратете ни документ за превод

Натиснете тук и попълнете нашата форма за да ни изпратите директно документ за превод. Ние ще се свържем с вас за доуточняване на детайли.

Свържете се с нас

Използвайте един от начините за контакт с нас - изпратете ни запитване, свържете се директно на стационарните телефони или ни изпратете емайл!