УДЪЛЖАВАНЕ НА ЕПИДЕМИЧНА ОБСТАНОВКА В Р БЪЛГАРИЯ

 • ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ

  ВЪВ ВРЪЗКА С УДЪЛЖАВАНЕ НА ОГРАНИЧИТЕЛНИТЕ УСЛОВИЯ ЗАРАДИ ЕПИДЕМИЯТА ОТ КОРОНА ВИРУС В Р БЪЛГАРИЯ, ЕВРО-АЛИАНС ООД ПРЕДПРИЕМА СЛЕДНИТЕ ДЕЙСТВИЯ:

  - УДЪЛЖАВА СЕ СПИРАНЕТО НА ПРИСЪСТВЕНИТЕ ЗАНЯТИЯ НА ВСИЧКИ ГРУПОВИ И ИНДИВИДУАЛНИ ОБУЧЕНИЯ ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ ДО 12 МАЙ 2020 г (или до второ нареждане) В ЕЗИКОВ ЦЕНТЪР ПЛОВДИВ И СТАРА ЗАГОРА.
  - ЗАБРАНЯВА СЕ ДОСТЪПА НА ВЪНШНИ ЛИЦА ДО ОФИСИТЕ В ПЛОВДИВ, СТАРА ЗАГОРА И СОФИЯ ДО 12 МАЙ 2020 г (или до второ нареждане);
  - ЦЕНТРАЛЕН ОФИС ПЛОВДИВ ЩЕ РАБОТИ С КЛИЕНТИ САМО ДИСТАНЦИОННО (ПО ЕЛЕКТРОННА ПОЩА И ТЕЛЕФОН) ОТ 9.00 ДО 17.30 Ч. (от понеделник до петък );
  - ОФИСИТЕ ЗА ПРЕВОДАЧЕСКИ УСЛУГИ В ПЛОВДИВ И СОФИЯ ЩЕ РАБОТЯТ С КЛИЕНТИ САМО ДИСТАНЦИОННО (ПО ЕЛЕКТРОННА ПОЩА И ТЕЛЕФОН) ОТ 9.00 до 17.30 ч. (от понеделник до петък )
  - ОРИГИНАЛИТЕ НА ДОКУМЕНТИ ЩЕ СЕ ПОЛУЧАВАТ И ИЗПРАЩАТ САМО ПО КУРИЕР В ПЕРИОДА НА КАРАНТИНАТА;
  - ВСИЧКИ ПЛАЩАНИЯ КЪМ ФИРМАТА ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ САМО ПО БАНКОВА СМЕТКА НА ЕВРО-АЛИАНС ООД - IBAN: BG58IORT81291003025500, BIC: IORTBGSF , ИНВЕСТБАНК – ПЛОВДИВ.
  - УЧЕНИЦИТЕ ПРЕМИНАВАТ НА ДИСТАНЦИОННА ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ, ОСВЕН ТЕЗИ, КОИТО НЯМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРОВЕЖДАТ ТАКОВА;
  - ЗАНЯТИЯТА НА КУРСИСТИТЕ, КОИТО СА ПРОПУСНАТИ В ПЕРИОДА НА КАРАНТИНАТА ЩЕ БЪДАТ УСВОЕНИ С ПРОМЯНА В ГРАФИКА НА ГРУПАТА И/ИЛИ С УДЪЛЖАВАНЕ НА УЧЕБНАТА ГОДИНА/ПЕРИОДА НА ОБУЧЕНИЕ.

  КОНТАКТИ С ОФИСИ
  ПЛОВДИВ:
  за обучения - Моб: 0886 601 108 , e-mail: office@euro-alliance.net
  за преводи –  Моб: 0885 504 509, e-mail: prevod@euro-alliance.net
  СОФИЯ:
  за преводи - Моб: 0884 252 909, e-mail:  trans@euro-alliance.net
  СТАРА ЗАГОРА:
  за обучения - Моб: 0886 812 677, e-mail:  evroalians_stz@abv.bg

  ЕВРО-АЛИАНС ООД СПАЗВА РАЗПОРЕДБИТЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ КОМПЕТЕНТНИ ОРГАНИ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ОГРАНИЧИТЕЛНИ И САНИТАРНИ МЕРКИ ВЪВ ВРЪЗКА С РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА КОРОНА ВИРУСА.
  БЛАГОДАРИМ ЗА ВАШЕТО РАЗБИРАНЕ !

Вижте предстоящите ни курсове!

Вижте цялата ни програма на всички курсове - езикови и професионални, които предстоят да започнат.

Изпратете ни документ за превод

Натиснете тук и попълнете нашата форма за да ни изпратите директно документ за превод. Ние ще се свържем с вас за доуточняване на детайли.

Свържете се с нас

Използвайте един от начините за контакт с нас - изпратете ни запитване, свържете се директно на стационарните телефони или ни изпратете емайл!