КУРС съгласно БДС EN ISO/IEC 17020:2012

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Във връзка със заявен интерес от страна на акредитираните органи за оценка на съответствието, ИА БСА съвместно с Евро-Алианс ООД организира курс на тема „Изисквания за дейността на различните видове органи, извършващи контрол съгласно БДС EN ISO/IEC 17020:2012“.

ВАЖНО! ДАТИТЕ НА КУРСА СА ПРОМЕНЕНИ !

Курсът ще се проведе на 22 ноември (четвъртък) и 23 ноември (петък) 2018 г. в залата на Обучителния център на Изпълнителна агенция „Българска служба за акредитация“, етаж 1, на адрес София, бул. „Г. М. Димитров” № 52А.

 

Покана и заявка:                                              Програма:

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

Уведомяваме Ви, че провеждането на курса на тема „Изисквания за дейността на различните видове органи, извършващи контрол съгласно БДС EN ISO/IEC 17020:2012“ се отлага за 22 и 23  ноември 2018г. Всички подадени заявки ще важат за новите дати.

Краен срок за заявяване: 21.11.2018 г.

Вижте предстоящите ни курсове!

Вижте цялата ни програма на всички курсове - езикови и професионални, които предстоят да започнат.

Изпратете ни документ за превод

Натиснете тук и попълнете нашата форма за да ни изпратите директно документ за превод. Ние ще се свържем с вас за доуточняване на детайли.

Свържете се с нас

Използвайте един от начините за контакт с нас - изпратете ни запитване, свържете се директно на стационарните телефони или ни изпратете емайл!