НАГРАЖДАВАНЕ НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ ОТ АЛИАНС КОНТЕСТ 2019

На 19 април, петък, се проведе награждаване на класираните на първите места в състезанието по английски език АЛИАНС КОНТЕСТ 2019.

Екипът на Езиков център ЕВРО-АЛИАНС поздравява всички ученици с успешното представяне на състезанието по английски език АЛИАНС КОНТЕСТ , което се проведе на 24 март 2019 г.
Състезанието се провежда за десета поредна година, съгласно формата и изискванията на международно-признати изпити за деца по формата на КЕЙМБРИДЖ. Участници в състезанието са ученици от 2 до 5 клас, които се обучават в Евро-алианс и ученици-гости. Тази година в състезанието се включиха общо 215 ученици, Пловдив и  Стара Загора.
По случай 20 годишния юбилей на Евро-Алианс тази година раздаде 20 награди. Наградите са медали от 1-во до 3-то място, грамоти, талони за отстъпка и интересни предметни награди.Наградите връчи лично г-жа Стела Коева – управител на Езиков център Евро-Алианс.
Награждаването се проведе на 19 април 2019 г. в Музеен център за съвременна история – Пловдив. Присъстващите  посетиха изложбата Еврика, организирана от МУЗЕЙКО в град Пловдив,  която е  част от програмата –Пловдив - Европейска  столица на културата 2019 г.
Идеята ни да бъде награждаването в  МУЗЕЙКО Пловдив,  е децата да се запознаят с научните изобретения в човешката цивилизация и да се превърнат в истински изобретатели. Благодарение на изложбата, любознателните деца да  научат как са били създадени най-популярните научните открития от 19 и 20 век, променили завинаги света.

Благодарим, на всички участници и им желаем здраве и успехи в изучаването на чужди езици! Нека с езиковите си умения учениците откриват нови възможности за изява и реализация в страната и чужбина!

Езиков център ЕВРО-АЛИАНС изказва благодарност на всички преподаватели по английски език за съдействието и съпричастността към състезанието.

Екипът на ЕВРО-АЛИАНС работи с ентусиазъм и професионализъм за успеха на всички свои възпитаници.

Желаем Ви весели празници с любимите хора, много здраве и усмивки!

ОЧАКВАМЕ ВИ НА АЛИАНС КОНТЕСТ 2020 !

 

Вижте предстоящите ни курсове!

Вижте цялата ни програма на всички курсове - езикови и професионални, които предстоят да започнат.

Изпратете ни документ за превод

Натиснете тук и попълнете нашата форма за да ни изпратите директно документ за превод. Ние ще се свържем с вас за доуточняване на детайли.

Свържете се с нас

Използвайте един от начините за контакт с нас - изпратете ни запитване, свържете се директно на стационарните телефони или ни изпратете емайл!