РЕШЕНИЯ НА РЪКОВОДСТВОТО ЗА УЧЕБНИТЕ ЗАНЯТИЯ СЛЕД КАРАНТИНАТА

Уважаеми Родители, Езиков център Евро-Алианс Ви информира за направени констатации и приети решения във връзка с нарушаването на традиционната присъствена форма на обучение, по повод ограничителните условия, наложени от епидемията от COVID 19.

CAMBRIDGE ИЗПИТИ ЗА СЕРТИФИКАТ 2020

Уважаеми кандидати, за изпитите на CAMBRIDGE, Евро-Алианс, в партньорство с изпитен център АВО Ви дават възможност да положите изпит в Пловдив. Във връзка с извънредното положение в Р България и почти цяла Европа, CAMBRIDGE и АВО дават следните указания за регистрацията и провеждането на изпитите през 2020 година.

ПЛАЩАНЕ НА ТАКСИ И УСЛУГИ ПО БАНКОВА СМЕТКА

Уважаеми, клиенти,поради извънредното положение и преминаване на дистанционно обслужване на клиентите, Ви информиране, че плащането за извършените услуги и такси ще става само по банкова сметка! До отпадането на извънредното положение, плащане в брой на каса няма да можем да приемаме. Извинете ни, за неудобството !

Вижте предстоящите ни курсове!

Вижте цялата ни програма на всички курсове - езикови и професионални, които предстоят да започнат.

Изпратете ни документ за превод

Натиснете тук и попълнете нашата форма за да ни изпратите директно документ за превод. Ние ще се свържем с вас за доуточняване на детайли.

Свържете се с нас

Използвайте един от начините за контакт с нас - изпратете ни запитване, свържете се директно на стационарните телефони или ни изпратете емайл!