ОТ 12 АПРИЛ ПРИСЪСТВЕНО ОБУЧЕНИЕ ЗА УЧЕНИЦИ ОТ 1-ВИ ДО 4-ТИ КЛАС

Уважаеми родители, скъпи деца, от 12 април 2021 (понеделник) се подновява присъственото обучение само на ученици от Първи до Четвърти клас (нива Р1, Р2, Р3 и Р4), включително в езиков център Евро-Алианс. За учениците от Пети до Дванадесети клас (нива S1, S2, S3, B2 и B2+) ) се запазва дистанционната форма на обучение до второ нареждане.

ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА ДИСТАНЦИОННИ ЗАНЯТИЯ

Уважаеми родители, скъпи деца, във връзка с обявената епидемична обстановка до 30 април 2021, Ви уведомяваме, че езиков център Евро-Алианс продължава с онлайн занятията ДО ВТОРО НАРЕЖДАНЕ. Занятия няма да провеждат единствено децата от групите от първи клас (ниво Р1).

ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ПРИСЪСТВЕНИ ЗАНЯТИЯ ОТ 22 ДО 31 МАРТ

Уважаеми родители, скъпи деца, от 22 март 2021 езиков център Евро-Алианс преминава на онлайн обучение за ВСИЧКИ ученици до 31 март 2021, включително. Решението е във връзка със заповед РД-01-173 на Министерство на здравеопазването от 18 март 2021.

Вижте предстоящите ни курсове!

Вижте цялата ни програма на всички курсове - езикови и професионални, които предстоят да започнат.

Изпратете ни документ за превод

Натиснете тук и попълнете нашата форма за да ни изпратите директно документ за превод. Ние ще се свържем с вас за доуточняване на детайли.

Свържете се с нас

Използвайте един от начините за контакт с нас - изпратете ни запитване, свържете се директно на стационарните телефони или ни изпратете емайл!