Електронно обучение E-learning

Електронното обучение е нов и модерен начин за усвояване на знания . За  подготовката и провеждането на  e-learning се използват информационни и комуникационни технологии в Интернет. Това обучение може да бъде приложено в присъствена, дистанционна или смесена форма. Електронното обучение е отговор на нуждите на съвременния обучаем от гъвкаво обучение, достъпно по всяко време и от всяко място. Предимствата са свързани с намаляване на разходите за предвижване, обучение от дома или работното място, възможност за многократно повтаряне на уроци и упражнения , преодоляване на смущението от колеги и преподаватели. Електронното обучение отваря врата за достигане на знания до хора с ограничена подвижност или други здравословни проблеми.

В отговор на изискванията за съвременно обучение и нуждите на своите клиенти ЕВРО-АЛИАНС разработи система за електронно обучение. Страницата за достъп до електронното съдържание е с адрес www.ea-onlinebg.net. В ПРОЦЕС НА ПОПЪЛВАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕ !

Можете да разгледате предлаганите курсове и програми, да стартирате пробен урок, да подадете заявка и да се включите в курс на обучение. По време на обучението имате възможност да комуникирате с преподаватели и да провеждате тестове за проверка на знанията.

Вижте предстоящите ни курсове!

Вижте цялата ни програма на всички курсове - езикови и професионални, които предстоят да започнат.

Изпратете ни документ за превод

Натиснете тук и попълнете нашата форма за да ни изпратите директно документ за превод. Ние ще се свържем с вас за доуточняване на детайли.

Свържете се с нас

Използвайте един от начините за контакт с нас - изпратете ни запитване, свържете се директно на стационарните телефони или ни изпратете емайл!